NaanDanJain Drip irrigation hose, type Amnon PC AS 1,1 l/h

Beschrijving

Amnon PC AS kan worden gebruikt voor een breed scala van gewassen zoals: wijngaarden, olijven, cacao, appelen, peren, hazelnoten, kersen, veldtomaatjes, bananen, koffie, suikerriet, bosbessen, amandelen, maïs, tafeldruiven, macadamia, sinaasappelen, citroenen, mango's, palmolie, pepers, jojoba en meer.

De platte blauwe druppelaar helpt niet alleen de Anti-sifontechnologie te identificeren, maar deze technologie verhoogt de nauwkeurigheid van de druppelaar aanzienlijk door het labyrintmechanisme in de druppelaar te omhullen, terwijl in het geval van de ronde druppelaar het labyrint in direct contact komt met de warme PE pijp waardoor deze hogere stroomvariaties heeft. Dit eerder genoemde proces en technologie staat de Amnon-druppelaar toe om te werken op een zeer lage 3% C.V. en bieden zeer hoge E.U. op 95% De Anti-Sifon (AS) -technologie is niet alleen ideaal voor standaard irrigatie, maar ook voor ondergrondse druppelirrigatie (SDI) vanwege het speciale ontwerp in de inlaat van de druppelaar. AMNON AS afvoerstroom wordt verminderd en daarom wordt de zuigkracht van de druppellijn ook verminderd. Deze vermindering van de zuigkracht voorkomt dat aarde van buitenaf in de druppelaar komt als de druppelaars luchtdicht worden. De aanbevolen filtratie is 130 micron.

NaanDanJain druppelleidingtechnologieën bieden een reeks kosteneffectieve oplossingen voor een breed scala van gewassen. Het brede aasortiment van NaanDanJain omvat drukcompenserende druppelleidingen met vlakke en ronde druppelaars in dunne of dikke wandconfiguraties.

Specificatie

Kleur zwart
Materiaal PE
Eerder bekeken producten