NaanDanJain Drip irrigation hose, type Amnon PC CNL 1,6 l/h

Beschrijving

Amnon PC CNL kan worden gebruikt in gewassen zoals: bosbessen, aardbeien, tomaten, frambozen en andere gewassen die groeien in tunnels en kassen die fertigatie vereisen.

De platte rode druppelaar helpt niet alleen de Gecompenseerde niet-lekkentechnologie te identificeren, maar deze technologie verhoogt de nauwkeurigheid van de druppelaar aanzienlijk door het labyrintmechanisme in de druppelaar te omhullen, terwijl in het geval van de ronde druppelaar het labyrint in direct contact komt met de warme druppelaar. PE-buis waardoor deze hogere stroomvariaties heeft. Dit eerder genoemde proces en technologie staat de Amnon-druppelaar toe om te werken op een zeer lage 3% C.V. en bieden zeer hoge E.U. op 95% De Gecompenseerde niet-lekken (CNL) -technologie is ideaal voor pulsirrigatie in hoogwaardige gewassen waar fertigatie belangrijk is vanwege het speciale ontwerp in de inlaat van de druppelaar. AMNON CNL mechanismen onderhouden een volledig systeem dat ervoor zorgt dat alle druppelaars gelijktijdig starten en stoppen en dat alle planten dezelfde hoeveelheid water ontvangen, ongeacht of ze aan het begin of aan het einde van de lijn zijn. De aanbevolen filtratie is 130 micron.

NaanDanJain druppelleidingtechnologieën bieden een reeks kosteneffectieve oplossingen voor een breed scala van gewassen. Het brede aasortiment van NaanDanJain omvat drukcompenserende druppelleidingen met vlakke en ronde druppelaars in dunne of dikke wandconfiguraties.

Specificatie

Kleur zwart
Materiaal PE
Eerder bekeken producten