Your current browser is not (yet) supported
NaanDanJain Micro sprinkler mist insert, type Hadar 7110

Beschrijving

De NaanDanJain boogsproeier, type 7110 mist sprayer kan ondersteboven of naar boven gericht worden geïnstalleerd. De belangrijkste toepassing is voor gewassen in kassen of tunnels die een hoge luchtvochtigheid nodig hebben om adequaat te groeien. Besproeiing op vermeerderingsbanken voor kwekerijen en in kassen. Het wordt ook vaak gebruikt voor teelt van champignons en koeling in gewassen zoals aardbeien, paprika's, tomaten en komkommers.

De NaanDanJain boogsproeier, type 7110 extra range wordt geleverd met een voorgemonteerde 3/8WW-aansluiting voor directe installatie op geboorde PVC-buizen. De connector kan ook handmatig worden verwijderd om gebruik te maken van de 7110 standaard bajonetvoet. De 7110 extra range sprayer kan een bevochtigde diameter leveren van 2.4 tot 4.2 m bij 2 bar en vereist een filtratie van 130 micron voor mondstukken van 0.9 tot 1.2 mm en 200 micron voor spuitmondstukken van 1.3 tot 2.3 mm.

NaanDanJain is de toonaangevende sproeierfabrikant in de wereld. Het heeft de meest geavanceerde en gespecialiseerde oplossingen op de markt en staat erom bekend dat het voortdurend nieuwe ontwerpen voor gespecialiseerde systemen ontwikkelt. Ze hebben een breed scala aan op maat gemaakte ontwerpen voor elk gewas. NaanDanJain heeft ook een team van ingenieurs dat in staat is om hun klanten te ondersteunen met projectontwerp en unieke ideeën.

Specificatie

Materiaal kunststof
Aansl. 3/8 WW
Instelbereik sector 360°
Type Hadar 7110, mist insert

Informatie & handleidingen

Eerder bekeken producten