Your current browser is not (yet) supported
NaanDanJain Micro sprinkler extra range rotor, type Hadar 7110

Beschrijving

De NaanDanJain Boogsproeier, type 7110 extra afstandsrotor kan worden gebruikt voor elke toepassing of gewas, zoals groenten, fruitbomen, boomgaarden, boomkwekerijen, paddenstoelen en kruiden. De 7110 wordt ook gebruikt in toepassingen zoals klimaatregeling, propagatie en een speciaal model voor pesticidetoepassingen.

De NaanDanJain Boogsproeier, type 7110 180° wordt geleverd met een voorgemonteerde 3/8WW-aansluiting voor directe installatie op geboorde PVC-buizen. De connector kan ook handmatig worden verwijderd om gebruik te maken van de 7110 standaard bajonetvoet. Het 7110 kleurgecodeerde spuitsysteem maakt het eenvoudig om het debiet te herkennen voor berekening, onderhoud en ook voor systeemontwerp. In dit geval kan de 7110 180 ° een bevochtigde diameter van 3.0 tot 3.7 m leveren en vereist een filtratie van 200 micron.

NaanDanJain is de wereldleider op het gebied van micro-irrigatieoplossingen, met een scala aan toepassingen: onder bomen irrigatie, kassen, vorstbescherming, klimaatbeheersing en pesticidesproeien. NaanDanJain staat bekend om de best presterende producten voor precisielandbouw en irrigatie te leveren.

Specificatie

Materiaal kunststof
Aansl. 3/8 WW
Instelbereik sector 360°
Type Hadar 7110, extra range rotor

Informatie & handleidingen

Eerder bekeken producten