Your current browser is not (yet) supported
NaanDanJain Micro sprinkler inverted, type Hadar 7110

Beschrijving

De NaanDanJain Boogsproeier, type 7110 moet ondersteboven worden geïnstalleerd, daarom is de hoofdtoepassing ervan in tunnels of kassen. Irrigatie van groenten, kruiden, bloemen, paddenstoelen en koeling van gewassen in tunnels of kassen zoals paprika, tomaten, aardbeien en komkommers.

De NaanDanJain Boogsproeier, type 7110 Inverted wordt geleverd met een voorgemonteerde 3 / 8WW-aansluiting voor directe installatie op geboorde PVC-buizen. De connector kan ook handmatig worden verwijderd om gebruik te maken van de 7110 standaard bajonetvoet. De 7110 Inverted is geschikt voor de bajonetconnector van de antimist, ideaal voor 1-rijige tunnels of kassen. De Invertede 7110 is ook geschikt voor het bajonetlekpreventie-apparaat. Voor installaties met hoge lijnen is de Invertede 7110 bovendien ook geschikt voor hangende standen in verschillende verbindingen. De 7110 Invertede rotor kan een bevochtigde diameter leveren van 8.4 tot 11.0 m en vereist een filtratie van 130 micron voor mondstukken van 1.0 tot 1.2 mm en 200 micron voor spuitmondstukken van 1.3 tot 2.0 mm.

NaanDanJain is de wereldleider op het gebied van micro-irrigatieoplossingen, met een scala aan toepassingen: onder bomen irrigatie, kassen, vorstbescherming, klimaatbeheersing en pesticidesproeien. NaanDanJain staat bekend om de best presterende producten voor precisielandbouw en irrigatie te leveren.

Specificatie

Materiaal kunststof
Aansl. 3/8 WW
Instelbereik sector 360°
Type Hadar 7110, inverted

Informatie & handleidingen

Eerder bekeken producten