NaanDanJain Micro sprinkler, type Aquasmart 2002, Inverted

Beschrijving

De NaanDanJain AquaSmart Inverted is als rotorsproeier ontworpen. De sproeier is insectbestendig. De spray wordt naar beneden gericht. Vergeet niet om de standaard en stabilisator te bestellen, zodat u verbinding kunt maken met het irrigatiesysteem. De sproeier heeft een universeel NaanDanJain bajonetverbinding.

Wordt vaak gebruikt in boomgaarden zoals boomgaarden, pruimen of hazelnootgaarden. De NaanDanJain AquaSmart Inverted is een micro sproeier die ontworpen is voor irrigatie in boomgaarden. De sproeier is ontworpen om te worden aangesloten op een "hangend irrigatiesysteem". Dit betekent dat het irrigatiesysteem niet op de grond ligt, maar in of tussen de bomen hangt. Het is een gereguleerde sproeier, wat betekent dat deze een membraan bevat dat ervoor zorgt dat tijdens de gehele applicatie alle sprinklers hetzelfde debiet hebben.

NaanDanJain Irrigation Ltd is de fabrikant van de grootste selectie van uitgebreide irrigatietechnologieën, ontworpen voor economische en efficiënte waterbeheeroplossingen.

Specificatie

Materiaal kunststof

Informatie & handleidingen

Eerder bekeken producten