Your current browser is not (yet) supported
NaanDanJain Micro sprinkler spray insert, type Hadar 7110

Beschrijving

De NaanDanJain boogsproeier type 7110, klein aantal sprayers, kan ondersteboven of naar boven gericht worden geïnstalleerd. Het wordt daarom gebruikt in een breed scala aan toepassingen zoals tunnels, kassen, kwekerijen of veldgewassen. Het wordt ook vaak gebruik bij de irrigatie van groenten, kruiden, bloemen, paddenstoelen en koeling van gewassen in tunnels of kassen zoals paprika, tomaten, aardbeien en komkommers.

De NaanDanJain Micro sproeier, type 7110 omgekeerd wordt geleverd met een voorgemonteerde 3 / 8WW-aansluiting voor directe installatie op geboorde PVC-buizen. De connector kan ook handmatig worden verwijderd om gebruik te maken van de 7110 standaard bajonetvoet. De 7110 omgekeerd is geschikt voor de bajonetconnector van de antimist, ideaal voor 1-rij-ige tunnels of kassen. De omgekeerde 7110 is ook geschikt voor het bajonetlekpreventie-apparaat. Voor installaties met hoge lijnen is de omgekeerde 7110 bovendien ook geschikt voor hangende standen in verschillende verbindingen. De 7110 omgekeerde rotor kan een bevochtigde diameter leveren van 8.4 tot 11.0 m en vereist een filtratie van 130 micron voor mondstukken van 1.0 tot 1.2 mm en 200 micron voor spuitmondstukken van 1.3 tot 2.0 mm.

NaanDanJain is de toonaangevende sproeierdistributeur in de wereld. Het heeft de meest geavanceerde en gespecialiseerde oplossingen op de markt en staat erom bekend dat het voortdurend nieuwe ontwerpen voor gespecialiseerde systemen ontwikkelt. Ze hebben een breed scala aan op maat gemaakte ontwerpen voor elk gewas. NaanDanJain heeft ook een team van ingenieurs dat in staat is om hun klanten te ondersteunen met projectontwerp en unieke ideeën.

Specificatie

Materiaal kunststof
Aansl. 3/8 WW
Instelbereik sector 360°
Type Hadar 7110, spray insert

Informatie & handleidingen

Eerder bekeken producten