NaanDanJain Full circle sprinkler, type Super 10 FR 25°

Beschrijving

De NaanDanJain Rondsproeier, type Super 10 FR bevat een drukcompensatiemiddel zodat de eerste en de laatste sproeier in lijn dezelfde druk en dus dezelfde stroomsnelheid hebben. Drukcompensatie zorgt ook dat de maximale spuithoogte hetzelfde is bij veranderende inkomende waterdrukken. Het werkt optimaal tussen 3-5bar, het werkt met een roestvrijstalen kogel in een cycloon van water, bovendien voorkomt dit mechanisme dat de sproeier en zijn standaard trillen.

De NaanDanJain Rondsproeier, type Super 10 FR kunststof is ideaal voor groente, wijngaarden en boomgaarden. Door de lage hoekverdeling blijft de waternevel onder de bomen en daarom zijn de vruchten vrij van water en wordt er water gedistribueerd rond de boom in plaats van de bladeren. Bovendien heeft de sproeier een lage stroomsnelheid waardoor hij water bespaart.

NaanDanJain biedt het meest uitgebreide assortiment kunststof en metalen sproeiers voor landbouwirrigatie ter wereld, van bovengrondse metaalsproeiers tot kunststof sproeiers voor onder bomen. Het brede NaanDanJain assortiment sproeiers stelt hun producten in staat oplossingen op maat te bieden voor elke klantbehoefte.

Specificatie

Materiaal kunststof
Sproeihoek 25 °
Eerder bekeken producten