NaanDanJain Part circle sprinkler, type 233PC

Beschrijving

De NaanDanJain Sectorsproeier, type 233PC bajonetspuitmondstuk-systeem is makkelijk te vervangen. Draai gewoon het spuitmondstuk een kwart met de hand en vervang het door een ander exemplaar. De sproeier heeft een uniek kunststof halfrond mechanisme dat u handmatig kunt wijzigen. De draaihoek kan eenvoudig handmatig worden aangepast en is daarom ideaal voor irrigatie aan de rand van uw veld.

De NaanDanJain Sectorsproeier 233PC koper wordt voornamelijk gebruikt voor veldirrigatie of boomgaardirrigatie, zoals bijvoorbeeld tuinen met appelbomen. De sproeier heeft een uniek kunststof halfrond mechanisme dat u handmatig kunt wijzigen. De draaihoek kan eenvoudig handmatig worden aangepast en is daarom ideaal voor irrigatie aan de rand van uw veld.

NaanDanJain biedt het meest uitgebreide assortiment kunststof en metalen sproeiers voor landbouwirrigatie ter wereld, van bovengrondse metaalsproeiers tot kunststof sproeiers voor onder bomen. Het brede NaanDanJain assortiment sproeiers stelt hun producten in staat oplossingen op maat te bieden voor elke klantbehoefte.

Specificatie

Materiaal messing

Informatie & handleidingen

Reserveonderdelen

Eerder bekeken producten