NaanDanJain Part circle sprinkler, type 5035 SD PC 25°

Beschrijving

De NaanDanJain Sectorsproeier, type 5035 SD PC wordt gebruikt voor algemene veldirrigatie op raisers en in gewassen zoals: wortels, knoflook, sla, palmolie, uien, aardappels, katoen, suikerriet, grasland irrigatie en ananas.

De NaanDanJain Sectorsproeier, type 5035 SD PC heeft een unieke, in combinatie met de super diffuser (SD) verdeelt het water gelijkmatig over uw veld. Zijn stroom richtende schot zal ook zorgen voor een maximaal bereik van uw waterverdeling. Het nieuwe PC mechanisme is een uitstekende oplossing voor veldranden evenals wanneer u steeds verschillende gewassen in rijen verbouwt en wilt voorkomen ze allemaal op hetzelfde moment te beregenen en de afstand te klein is voor volledige cirkel.

NaanDanJain is het toonaangevende sproeierbedrijf in de wereld. Het heeft de meest geavanceerde en gespecialiseerde oplossingen op de markt en staat erom bekend dat het voortdurend nieuwe ontwerpen voor gespecialiseerde systemen ontwikkelt. Ze hebben een breed scala aan op maat gemaakte ontwerpen voor elk gewas. NaanDanJain heeft ook een team van ingenieurs dat in staat is om hun klanten te ondersteunen met projectontwerp en unieke ideeën.

Specificatie

Materiaal kunststof

Informatie & handleidingen

Eerder bekeken producten