Your current browser is not (yet) supported
NaanDanJain Pop-up sprinkler, type Pop-star 565

Beschrijving

De NaanDanJain Pop-star 565 pop-up-sproeier kan worden gebruikt in landschapsarchitectuur voor het irrigeren van bloembedden, gras en andere tuingewassen.

De NaanDanJain Pop-star 565 pop-up-sproeier wordt geleverd met een geïntegreerd anti-drainage apparaat dat sluit bij 1.2m druk. Het voordeel van dit systeem is dat het voorkomt dat de pop-upsproeier continu water sproeit wanneer het systeem is gesloten, totdat er geen druk is waardoor er naast de sproeier plassen water kunnen ontstaan. Het anti-afvoersysteem zal dit voorkomen door de sproeier uit te schakelen zodra de druk daalt tot 1.2m. Een ander voordeel is dat het systeem vol blijft en dat het hele systeem wanneer het met deze technologie is geïnstalleerd, op hetzelfde moment opent. Gebaseerd op de maximale hoogte van 2.3 tot 3.0m, afhankelijk van de druk en het mondstuk, moet de maximale diameter voor deze sproeier is 24m zijn.

NaanDanJain Irrigation levert oplossingen voor irrigatie en klimaatbeheersing voor een groot aantal segmenten over de hele wereld: veldirrigatie, kas en residentieel. Het bedrijf biedt ook ondersteuning op locatie, ontwerpdiensten en gewasadvies.

Specificatie

Materiaal kunststof
Riserhoogte 10 cm
Instelbereik sector 30°-360°
Type Pop-star 565

Informatie & handleidingen

Eerder bekeken producten