Tefen Dosing pump, type MixRite 2.5 On/Off PVDF

Beschrijving

Alle units hebben standaard hydraulische aan/uit- en interne By-Pass (I.B.P) systemen, voor handmatige en elektrische alternatieven kunt u contact met ons opnemen.
De IBP zorgt ervoor dat het mengsel van meststoffen/zuur bij de uitlaat van de pomp kan worden gemengd en niet binnen, waardoor de mogelijkheid van verstopping van de pomp als gevolg van mengreacties wordt voorkomen.
Elke unit wordt geleverd met een zuigbuis, montagebeugel, een meertalige handleiding (RUS, DE, ES, FR, ITA, EN, PT) en een afdichtingsset met een bovenste zuigerafdichting, onderste zuigerafdichting, aanzuigafdichting en een kleine hoeveelheid vet.
De lengte van de zuigslang is 1,5 m en 10 mm diameter voor het type 0,3 - 2,0% en 16 mm diameter voor het type 0,4 - 4,0%.
Types met de paarse hendel zijn de PVDF-modellen die worden geleverd met PVDF-afdichtingen die worden gebruikt met zuurmengsels met concentraties hoger dan 10%.
Voor een volledig overzicht en meer informatie over de chemische compatibiliteitstabel kunt u ons raadplegen om het juiste model voor uw toepassing te selecteren.
De installatie kan op verschillende manieren worden gedaan: In-Line, dual, handmatige by-pass, meerdere zones handmatige by-pass.
Voor reserveonderdelen en reserveonderdelenkits, neem contact met ons op.

Specificatie

Type MixRite 2.5 On/Off PVDF
Materiaal afdichting aflas

Informatie & handleidingen

  • Alle producten hebben een garantie van 1 tot 2 jaar op productiefouten.
Eerder bekeken producten