Beschrijving

Beschermt tegen zonnecrème

Tests tonen aan dat Elite's® vlekbestendigheid 300% beter is dan de concurrentie.

Weerstand tegen waterlijnvlekken

Waterlijnvlekken kunnen zeer eenvoudig worden verwijderd met goedgekeurde zwemmende chemicaliën. Dit betekent minder onderhoud. Met gemiddelde zwembadoppervlakken zoals tegels, glasvezel of een zwakker membraan, bent u verplicht zeer snel vlekken te verwijderen om de beste resultaten te behalen. Met Elite® is het gemakkelijk een schoon zwembad te behouden met veel minder inspanning.

Het Elite® membraan is veel gemakkelijker schoon te maken. Het versterkte membraan voorkomt de penetratie van zonnebrandcrèmes, cosmetica en andere chemicaliën die het membraan verzwakken, waardoor vlekken en verkleuring ontstaan, vooral op water onder invloed van uv-straling. Geen intensieve reiniging meer!

Organische resten en vochtigheid kunnen bacteriën laten groeien achter zwakkere membranen. Het duurzame Elite® membraan voorkomt dat ongezonde bacteriën het membraan doordringen en erachter groeien.

Elite's® unieke formule beschermt tegen:

Uv-straling – een van de voornaamste redenen voor achteruitgang van het zwembadoppervlak.

Chloorverkleuring - dit gebeurt meestal na een langere periode. Het duurzame membraan is bestand tegen sterke chemicaliën zoals chloor in zowel grote commerciële en kleinere residentiële zwembaden.

Langere levensduur

Met gemiddelde oppervlakken zoals tegels, glasvezel of een zwakker membraan, bent u verplicht zeer snel vlekken te verwijderen om de beste resultaten te behalen voor uw zwembad. Met Elite® is het gemakkelijk om uw zwembad schoon te houden met minder inspanning, en dus minder onderhoud, een langere levensduur en minder frequent renovaties.

's Werelds veiligste keuze en de gezondste keuze voor u en uw gezin!

Specificatie

Lengte 10 m
Dikte 1.9 mm
Breedte 1.65 m

Informatie & handleidingen

Eerder bekeken producten