Bosta heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) hoog in het vaandel. Benieuwd naar wat Megagroup doet wat betreft deze belangrijke zaken? Marijke Ernest, WaterStarters Project Officer en MVO Coördinator houdt zich dagelijks bezig met MVO in Bosta en vertelt je graag meer.
Grondwater is onzichtbaar, maar de impact ervan is overal zichtbaar. Ons drinkwater en onze sanitaire voorzieningen, onze voedselvoorziening en natuurlijke omgeving - ze zijn allemaal afhankelijk van grondwater.
Wellicht heeft u in onze webshop en nieuwe catalogi al opgemerkt dat wij een nieuw merk in ons assortiment hebben. Met trots presenteren wij u FLOTIDE.
Deze catalogus biedt u een duidelijk overzicht van alle materialen noodzakelijk bij het installeren van een compleet zwembadproject.
Het afgelopen jaar zijn er binnen Bosta enkele nieuwe gezichten bijgekomen en het is hoog tijd dat hen even aan u voorstellen. Bovendien heeft Dirk Bogaert, Verkoopdirecteur van Bosta sinds 2015, het stokje doorgegeven aan Jonas Demeulenaere. Ontdek het hieronder!
Jaarlijks staat deze dag in het teken van de wereldwaterproblematiek. In 2021 is het thema ‘Valuing Water’.
Onze nieuwste PVC lijm, beter voor de mens én het milieu. Benieuwd waarom? Lees hier meer.
Met trots presenteren wij onze nieuwe veeteelt catalogus voor 2021
Een van onze sterke punten is het aanbieden van een breed scala aan producten van de bekende merken, maar ook van perfecte alternatieven en/of aanvullingen onder onze eigen merken. Om die reden blijven wij onze eigen merken versterken en ontwikkelen.
Tags: Bosta, Mega, Profec