Beter voor de mens EN het milieu

Beter voor de mens, beter voor het milieu

We vervangen onze Mega PVC S3 lijm met onze gloednieuwe Profec PVC lijm. Dit is een professionele lijm geschikt voor PVC-U drukbuizen en hulpstukken. We raden deze aan voor systemen waarin ultra-fast setting nodig is. Aanbevolen voor druk systemen en in situaties een snelle hechting nodig is. Geschikt voor agrarische installaties, zwembad constructies, sanitair en industriële leidingssystemen.

 


Waarom kiezen voor Profec PVC lijm?

Wanneer je kiest voor de Profec PVC lijm, kies je voor een product dat minder schadelijk is dan normale PVC lijm. Het is namelijk THF vrij! THF is een oplosmiddel dat wordt gebruikt bij het verlijmen van PVC verbindingen. Volgens het geclassificeerde label (ATP03), dat goedgekeurd is door de Europese Unie, is THF een snel ontvlambaar middel waarbij de damp zeer gevaarlijk kan zijn. Het kan zorgen voor oog- en ademhalingsproblemen en wordt ervan verdacht kanker te kunnen veroorzaken. Megagroup zet duurzaamheid en het milieu hoog in het vaandel. Niet alleen is het Profec product THF vrij, en dus minder schadelijk, maar ook beter geprijsd dan soortgelijke producten. Het is een win-win situatie voor iedereen! 

 

WIJ ZIJN TOEGEWIJD OM BIJ TE DRAGEN AAN EEN GEZONDE EN NATUURLIJKE OMGEVING

 

 

Alles over de Profec PVC lijm

Profec biedt een compleet aanbod van producten in de professionele watertechniek. Lees er hier alles over. Meteen de producten bekijken? Bekijk ze dan in de webshop via onderstaande links.

 

7030490M 

 

Bekijk de PVC & ABS Cleaner in onze webshop

 

7030486

 Bekijk de PVC lijm in onze webshop