CEO Bernard Verburg neemt het woord

Geachte klant,

In de loop van de tijd ben je MegaGroup, en haar bedrijven Bosta en Bevo, gaan waarderen als sterke en betrouwbare partners bij het dagelijks leveren van oplossingen in watertechniek. Ook nu de wereld het hoofd biedt aan een ongekende gezondheidsangst in COVID-19 (Coronavirus), zijn deze waarden voor ons belangrijker dan ooit. Daarom zou ik graag van de gelegenheid gebruik willen maken om enkele inzichten en maatregelen te delen die we nemen om onze prestaties aan u te garanderen, maar ook om de gezondheid van onze werknemers en onze klanten te beschermen.

We hebben vroegtijdige maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat we uit voorraad kunnen blijven leveren, volgens onze hoge normen in de beschikbaarheid. Waar nodig hebben we extra volumes besteld, die al in onze magazijnen liggen of de komende weken binnenkomen. Dit wordt gedaan met één doel: ervoor zorgen dat u ononderbroken kunt blijven werken en dat u zelf geen buffervoorraden hoeft aan te leggen.

Als algemene regel hebben we onze verkoopteams opgedragen om vanuit huis te werken. Klantenbezoeken zijn nog steeds toegestaan, maar alleen met wederzijdse toestemming. En als u met uw binnendienstmedewerker wilt praten, zorgen wij voor een ononderbroken service.

Onze webshop is de makkelijkste en snelste manier om uw bestellingen te plaatsen en ik moedig u aan om deze zoveel mogelijk te gebruiken.

We houden u continu op de hoogte en ik raad u aan onze website te raadplegen voor de laatste updates.

Ook nu kunnen wij u helpen bij het bereiken van uw bedrijfsdoelstelling. Wij staan u graag bij in deze onzekere tijden.

MegaGroup heeft verschillende stormen doorstaan ​​in haar 76-jarige geschiedenis en is er altijd sterker uit gekomen omdat we u, onze klant, centraal stellen in wat we doen. Met deze verbondenheid in gedachten ben ik ervan overtuigd dat we deze uitdaging aan kunnen. Onze 260 medewerkers doen hun best om er voor u te zijn. Bedankt voor het vertrouwen.

Bernard Verburg

CEO MegaGroup

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van de updates rondom onze maatregelen tjdens het Coronavirus, lees dan hier verder.