Welkom
progress indicator
Bezig met toevoegen...

Coronavirus update

vrijdag 20 maart 2020Het Corona-virus verspreidt zich snel en de regering heeft verschillende maatregelen genomen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Dit raakt onze klanten en onszelf. Voor de veiligheid van onze medewerkers en om onze service naar u toe te garanderen, hebben we enkele maatregelen genomen. We proberen de overlast zoveel mogelijk te beperken, maar veiligheid staat voorop. Op deze pagina houden we u op de hoogte van alle maatregelen die we nemen en hoe dit u kan beïnvloeden. Neem bij vragen gerust contact op met uw accountmanager.

Het verkoopteam blijft voor u bereikbaar. De openingstijden en contactgegevens vindt u hier. 

Overige informatie

- We volgen altijd de richtlijnen van de gezondheidsorganisaties. Wanneer deze veranderen, kan het voorkomen dat we ook onze maatregelen moeten wijzigen..
- We zullen u altijd informeren over wijzigingen in onze maatregelen. Via deze pagina, maar ook via e-mail en persoonlijk door ons verkoopteam.
- We blijven u zo goed mogelijk van dienst zijn. 


Laatste update: 30/03 - 15:34uur

09/4 - Status update


30/3 - Leveringen
Let op: Zorg ervoor dat het afleveradres niet gesloten is en dat er iemand aanwezig is om de levering te ontvangen. Neem contact op met ons verkoopteam als dit niet het geval is. UPS zal slechts één afleverpoging doen en niet bij uw buren afleveren.

23/3 - Retour afzender pakketten
We zien een stijgend aantal 'retour afzender' pakketten terugkomen van UPS. Dit is natuurlijk te verwachten in deze tijd. Toch willen we u vragen om uw bestelling te annuleren wanneer deze niet kan worden afgeleverd. Of kies een alternatief afleveradres waar wel geleverd kan worden (binnen hetzelfde land als het factuuradres). Op die manier ontlasten we het logistieke netwerk en ons magazijnteam.

20/03 - Het verkoopkantoor is vanaf 23-3 gesloten, maar we zijn nog steeds actief en bereikbaar
Ons fysieke verkoopkantoor is gesloten. Maar onze collega's werken vanuit hun huis en staan nog steeds voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen met uw bestellingen. U kunt ze bereiken via de gebruikelijke kanalen. Voor de contactgegevens kunt u helemaal aan de onder aan de pagina klikken op contact opnemen.

20/03 - Kleine vertraging bij het verzenden van bestellingen
Ons magazijnteam doet zijn uiterste best om alle bestellingen op tijd te verzenden. Om hun gezondheid en welzijn te garanderen is het team nu iets kleiner en werkt in geïsoleerde ploegen. Daarom is er mogelijk een kleine vertraging in de verzending van de bestelling. Maak u geen zorgen, uw bestelling wordt nog steeds verzonden, maar kan later aankomen dan u normaal gesproken van ons gewend bent.

18/03 - Vervroegde cut-off tijd | stuur uw bestellingen uiterlijk om 11:30 uur in voor verzending op dezelfde dag
Bestellingen dienen tijdelijk voor 12:00u (i.p.v. 14:00u) bij het magazijn bekend te zijn, alleen dan kunnen wij ze dezelfde dag verzenden. Dit houdt in dat uw bestelling geheel verwerkt dient te zijn in ons systeem voor 12:00u. Wij willen u daarom vragen om uw bestelling(en) tijdig aan ons door te geven.

17/03 Verzending
De expediteurs halen alle zendingen zoals gewoonlijk op in ons magazijn en bezorgen ze op het door u opgegeven adres. Wist u dat u ook een ander afleveradres kunt opgeven? Laat de goederen dus direct bij uw project afleveren, dat minimaliseert persoonlijk contact en maximaliseert het gemak.

17/03 Afhalen is tijdelijk niet meer mogelijk

Het afhalen van bestellingen bij ons magazijn is tijdelijk niet mogelijk om uw en onze gezondheid te beschermen.

1000