Vertrouwde kwaliteit van bekende A-merken

Ons assortiment bevat een uitgebreid aanbod van A-merken, waaronder de merken hieronder. U herkent ze aan het logo bij de producten in de catalogus.Producten van huismerken tegen aantrekkelijke prijzen

Naast producten van bekende A-merken en merkloze producten, hebben we een ruime keuze in artikelen van onze eigen merken: Mega, Hydro-S en Jason.

Onze huismerken zijn perfecte alternatieven voor de bekende merken; vergelijkbare kwaliteit, maar dan wel tegen hele aantrekkelijke prijzen.

We breiden ons eigen merkenpakket steeds verder uit. In de meeste gevallen hebben we dus een goed alternatief, de keus is aan de klant.

Mega

Al onze klanten kunnen via ons Mega-merk profiteren van constante A-merk kwaliteit tegen concurrerende prijzen. Mega-producten zijn volwaardige alternatieven voor producten van de bekende merken. Het Mega-merk biedt een ruime keuze aan kwaliteitsproducten die voor al onze klanten bereikbaar zijn.

Hydro-S

Ons Hydro-S assortiment biedt een goed alternatief voor de A-merken en het Mega-merk in ons assortiment; hele functionele producten van prima kwaliteit tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Hydro-Fit

Speciaal ontwikkeld voor de retailsector, en met de nodige ondersteuning in de winkel zelf, kan dit eigen merk perfect naast de bekende merken worden geplaatst.


Jason

Met ons Jason merk laten we onze klanten in de PE- en PP-sector profiteren van een professioneel, volwaardig en concurrerend alternatief voor de bekende A-merken. Onze Jason kwaliteitsproducten worden dan ook al vele jaren naar grote tevredenheid door professionals in de sector toegepast.