We dragen ons steentje bij

Bij Bosta hebben we ook oog voor milieu, samenleving en de toekomst. Zo werken we aan de verdere ontwikkeling van milieuvriendelijke oplossingen in ons assortiment, kopen we verantwoord in en werken we vanuit een energiezuinig EDC.

Milieuvriendelijke oplossingen

Biogas en aardwarmte zijn energiezuinige manieren van energiewinning die nog steeds aan populariteit winnen. Wij hebben een groeiend assortiment PE (electrolas)leidingen en -koppelingen, sondes, Perrot koppelingen en (gietijzeren) afsluiters die specifiek op deze toepassingen zijn afgestemd.

Waar nodig werken we ook samen met gespecialiseerde toeleveranciers zodat onze producten perfect aansluiten op de wensen van onze klanten en natuurlijk ook op de wettelijke kaders.

Verantwoord inkopen

Binnen de markten waarin we actief zijn bieden we een zo compleet mogelijk assortiment aan. Daartoe kopen we producten in over de hele wereld. We werken nauw samen met veel leveranciers en bezoeken regelmatig de fabrieken. Onder meer om er zeker van te zijn dat daar op verantwoorde wijze wordt geproduceerd.

Energiezuinig EDC

Naast het aardwarmtesysteem wat in ons EDC geïnstalleerd is, werken we ook met energiezuinige LED-verlichting in ons magazijn. Voor het opladen van elektrische auto’s zijn bij het EDC speciale oplaadpunten aangelegd.

Kortom: we zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid en dragen ons steentje bij!